Резултати, които ще ви зашеметят.

  • природни съставки с най-високо качество
  • идеален ефект само с едно нанасяне
  • удължени, уплътнени и извити мигли
  • уникален, подхранващ миглите състав

 Свържете се с нас

За Lashcode

Lashcode е марка, направена за жени. Непрекъснато се развиваме, за да могат те да са доволни. Ние създаваме продукти за грим и грижа, като целта е всеки да може да се похвали с по-прекрасен външен вид, благодарение на висококачествените подхранващи и разкрасяващи съставки. Вече спечелихме доверието на хиляди жени по целия свят. Нашите продукти се превърнаха в задължителни за най-добрите гримьори - защото Lashcode предлага качеството, което се откроява.

Искате ли да научите повече?

Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси. Преди да ни изпратите съобщение, моля разгледайте секцията ЧЗВ, която съдържа списъка със съставки и упътване за употрежа, например. Ако не можете да намерите нужната информация, моля свържете се с нас. Попълнете формата и ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Отговорът трябва да пристигне до 24 часа.

ДИСТРИБУТОР:
Trendmarkt Limited sp.j.
Адрес: Chmielna 2/31
00-020 Warszawa, Polska
TAX ID: PL5252677408
KRS: 0000637972
REGON: 365469820
001 0307-222-6053
support@lashcode.bg

Нашият сайт използва бисквитки, за да осигури най-добрата услуга. Можете да смените настройките на браузъра си във всеки един момент. За повече информация, моля посетете страницата Политика за Поверителността.