Резултати, които ще ви зашеметят.

  • природни съставки с най-високо качество
  • идеален ефект само с едно нанасяне
  • удължени, уплътнени и извити мигли
  • уникален, подхранващ миглите състав

 Присъединете се

Чувствайте се поканени да се кооперирате с нас по отношение на продажби и промотиране на нашите продукти. Попълнете формата и ние ще се свържем с Вас.

Опознайте Lashcode

Lashcode е марка, направена за жени. Непрекъснато се развиваме, за да могат те да са доволни. Ние създаваме продукти за грим и грижа, като целта е всеки да може да се похвали с по-прекрасен външен вид, благодарение на висококачествените подхранващи и разкрасяващи съставки. Вече спечелихме доверието на хиляди жени по целия свят. Нашите продукти се превърнаха в задължителни за най-добрите гримьори - защото Lashcode предлага качеството, което се откроява.

Присъединете се съм нас!

Продавате или използвате професионално козметика? Имате салон за красота или магазин? Ако искате да започнете да предлагате продуктите на Lashcode, ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси. Свържете се с нас и научете за условията за сътрудничество. С нетърпение очакваме вашето съобщение!

Нашият сайт използва бисквитки, за да осигури най-добрата услуга. Можете да смените настройките на браузъра си във всеки един момент. За повече информация, моля посетете страницата Политика за Поверителността.